Tillverkning

 

På  Canrena System arbetar vi kontinuerligt med utveckling av verksamheten. Även om en del arbete fortsatt utförs manuellt pga av  kundanpassningar och komplexitet , så har på senare år  automatiseringsgraden varit hög. Nedan presenteras ett urval ur vår maskinpark

 

Automatisk kapning och borrning av balk. 

Det senaste tillskottet i kedjan är en högeffektiv kap och hålningsanläggning för balk. Detta säkerställer kapaciteten för framtida expansion samt noggrannhet vid montering och användning av våra produkter och säkerställer kvalitetskraven på en certifierad tillverkare.

undefined   undefined

 

Robotcell för kantpressning

Som ett komplement till manuell kantpressning har vi investerat i en robotcell  där vi kantpressar stora volymer profiler till bla. utdragsenheter  (fn. ca10 000 utdragsenheter /år!)

 undefined     undefined

Laserskärning

Laserskärning har funnits inom gruppen sedan slutet av 90 talet. Vi skär i stål  i tjocklekar upp till 20 mm.

undefined

 

Robotsvets

Även om mycket  svetsning sker manuellt av tunga och komplexa konstruktioner  -  så är robotsvetsning idag en naturlig del i verksamheten för våra volymprodukter. 

undefined

 

 

Pulverlackering

Vi har en modern pulverlackerings-lina  varifrån vi kan utföra slutmontering direkt i anslutning till denna.  Tunga och långa balkar samt större konstruktioner  lackas i  vår våtlackering  där vi målar  med 2- komponents polouerytan /epoxi.undefined

 undefined